Om os


Om os

Stor passion for vine

Vin Magi er en anderledes vin butik med fokus på miljøet, det vil man også bemærke så snart man træder ind i butikken, da vi har indrettet med genbrug og hyggelige effekten, vi Upcycler ældre butiksinventar så det får nyt liv og samtidigt matcher ind i vinuniverset. Så du samtidig med at du bliver inspireret til god vin også får en god oplevelse med på vejen.

I og med at vine næsten altid kommer meget langt fra Danmark, og dermed belaster miljøet CO2 har vi lagt den strategi, at tage en del ud af indtjeningen og kompensere for Co2 ved at plante træer.  Vi opgør når måneden er omme hvor mange flasker der er solgt. Hver flaske fragtes hele den lange vej fra Chile som er vores primære vin, repræsenterer 1500 g CO2 og hvert træ vi planter optager 500 kg CO2.

Vi har indgået et samarbejde med Råvaremarkedet i Hjallerup som er en socialøkonomisk virksomhed som laver de skønneste produkter som er helt lokalt produceret. Dem vil vi rigtig gerne have i vores butik i Hjallerup centret.

Vi har også en aftale med en ung flødebolle producent fra Vadum. Hans bedstefar producerede efter samme opskrifter, de er lavet på en helt fantastisk nøddebund og fås i flere smagsvarianter.

Ydermere får vi lækker chokolade fra Elmelund et firma der laver himmelsk chokolade og de flotteste gaveæsker.  Vi har anskaffet os en fin chokoladekøler så chokoladen altid er frisk og smagfuld.

Chile ligger svøbt ind mellem 2 bjergkæder. På den ene side Argentina, og på den anden side havet. I den sandwich ligger Chile trygt og godt i ly og læ for de store klimaforandringer. Det betyder at Chile i langt de fleste tilfælde kan levere ensartet kvalitet år efter år, og det kommer til at betyde meget fremover for forsyningssikkerheden og kvaliteten. Chile vine er det vores hjerte brænder for, vi har nogle fantastiske skønne bud på vine til hverdag, weekend og fest, kom og smag på en verden meget langt fra Danmark.

Vi får nogle helt fantastiske Naturvine fra Italien som er produceret med nænsom hånd, uden tilsat gær og svovl, det giver en helt ny smagsoplevelse og beriger smagsløgene på en ny og lidt hip måde.

Portvinene er en lidt undervurderet vin i Danmark, det er lidt synd, det vil vi prøve at gøre noget ved. I løbet af 2022 vil man på Facebook Vin Magi kunne følge med i de mange vinsmagninger som vil finde sted på vores sydlandske terrasse i Vin Magi´s lokaler. ”Book din Vin Aften før din Nabo”

Så der er meget at glæde sig til i Hjallerup, Butikstorvet er nu fuldt udlejet og det betyder ingen tomme butikker og masser af handel og glade mennesker som kan få sig en på opleveren.

Der vil hen over året komme arrangementer på Torvet i samarbejde med handelsstandsforeningen, som er relateret til Vin Magi.

Følg os på Facebook.